Hallo Laadpaal

Laadpaal voor thuis

Wij zijn er klaar voor, om bij u een laadpaal te installeren. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Wij verkopen en installeren de laadpaal zelf. Vragen? Wij geven graag advies.

ZEKERHEID VOOR THUIS

Het merk easee heeft zelfs 3 extra beveiligingsniveaus toegevoegd aan de LaadPaal, zodat wij ’s nachts goed kunnen slapen, wetende dat jij dat ook kunt. Veiligheid is een essentieel onderdeel van het ontwerp van de LaadPaal, welke is ontworpen volgens de laatste normen.
Onze LaadPalen bevatten een ingebouwde elektronische aardlekbeveiliging die de detectie van gelijkstroom en aardlekken garandeert. Bovendien zijn ze uitgerust met temperatuursensoren die overhitting voorkomen. Met een Easee LaadPaal ben je er dus van verzekerd dat er veilig wordt opgeladen.

Laad paal zakelijk

Wij zijn er klaar voor, zoekt u laadpalen voor op de parkeerplaats, vragen heeft over laadinfrastructuur of laadpassen etc. Wij hebben de antwoorden!

EV Base,

De laadpaal op maat voor bedrijven.

Kantoren, horeca of retail; zodra je meerdere laadpalen of een laadplein plaatst, heb je behoefte aan inzicht, controle en betaalmogelijkheden. De bekroonde Smappee EV Base is dé oplossing.

Uw West-Friese laadpaal specialist


Wij installeren en leveren onder andere de volgende merken*

*Heeft u liever een ander merk, laat het ons weten.

Geïnteresseerd? Keuze gemaakt? Direct plaatsen? Neem contact op!