Keuze laadpaal

Er zijn veel keuzes in laadpalen. Bijna net zoveel als de keuzes van bedrijven die laadpalen verkopen. Belangrijkste is dat je laadpaal veilig wordt aangesloten met de meterkast. Onze laadpalen kunnen met de meeste meterkasten overweg. Daarnaast heb je nog de keuze of je wel of niet voor dynamic load balancing gaat. (Slim) Verder kun je de lader plaatsen tegen de muur of toch liever op een paal? Het type laadpaal hangt af van verschillende factoren zoals de thuissituatie en natuurlijk ook budget en voorkeuren kwa vormgeving.

Steeds belangrijker aspect is de vormgeving van de laadpaal, deze staat tenslotte op uw oprit of is bevestigd aan uw huis of bedrijfspand. Het is toch een object waar u vaak tegen aankijkt. We wonen niet allemaal in hetzelfde huis en we werken niet allemaal in dezelfde omgeving. Al onze laadpalen passen zich aan de laadbehoefte van uw EV.

Onze slimme laadpalen gaan nog een stapje verder. Hoezo slim? Met slim bedoelen wij een laadpaal die bijvoorbeeld meedenkt met jou energie behoefte. Gebruik je veel energie (elektrisch koken, wasmachine, droger, airco etc.) dan gebruikt de laadpaal alleen de energie die de meterkast kan missen. Ga je naar bed, dan gebruik je over het algemeen minder energie, waardoor er meer overblijft voor de laadpaal en dus voor je EV.

Zakelijke Laadpaal? Onze laadpalen hebben een kaartlezer. En kunnen met diverse laadpassen overweg.