Wie zijn wij

Hallo Techniek is dé specialist in West-Friesland voor geavanceerde energieoplossingen, waaronder
laadpaalinstallaties. Met onze focus op kwaliteit en oplossingsgerichte service zorgen we ervoor dat onze
klanten niet alleen de beste producten ontvangen, maar ook de ondersteuning die ze nodig hebben om
milieubewuste keuzes te maken.
Wij handelen altijd vanuit onze kernwaarden: Vakmanschap, duurzaamheid, energie, vertrouwen en
meedenkend!

Onze visie

Hallo Techniek gaat voor vooruitgang en duurzaamheid, waarbij onze passie voor innovatieve installaties
centraal staat. Gedreven door de mogelijkheden van techniek, streven wij ernaar om de norm te
verleggen in de energiesector. Hallo Techniek is vastberaden om bij te dragen aan een mooiere wereld

Hallo Energie.

Energie van bijvoorbeeld zonnepanelen, moet eigenlijk in de eerste plaats verbruikt worden door apparaten en toestellen, voor deze Aan het net wordt terug geleverd. Zelf geproduceerde energie verbruiken (zelfconsumptie) maakt niet alleen de wereldwijde energietransitie mogelijk, maar zorgt ook voor enorme besparingen op energiekosten. Nu de saldering gaat verdwijnen of afbouwen, wordt het steeds interessanter om de energie op te slaan in bijvoorbeeld warmte of batterijen.

Onze kernwaarden
Vakmanschap
Bij Hallo Techniek zijn we creatief en bekwaam. We deinzen niet terug voor uitdagingen en omarmen een
out-of-the-box benadering voor technische vraagstukken. Deze aanpak stimuleert voortdurende ontwikkeling, waardoor we altijd vooruitgaan. Hallo Techniek, waar we met deskundigheid en vakmanschap samenbouwen aan innovatieve technologische oplossingen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is de drijvende kracht achter al onze activiteiten. De diensten van Hallo Techniek dragen bij aan een milieuvriendelijkere toekomst en daarmee een groenere toekomst.

Energie
Energie staat centraal in onze aanpak. Hallo Techniek kenmerkt zich door een enthousiaste benadering van elke uitdaging die op ons pad komt. Bij Hallo Techniek gaan we verder dan enkel taken volbrengen; we streven naar een werkomgeving waarin onze passie voelbaar is bij elke stap die we zetten.

Vertrouwen
We begrijpen dat het fundament van een succesvolle samenwerking rust op vertrouwen. We streven daarom ook naar een omgeving waarin openheid, integriteit en consistente handelingen de norm zijn. Met een wederzijds vertrouwen komen de mooiste projecten tot stand.

Meedenkend
Onze aanpak bij Hallo Techniek gaat verder dan alleen het nemen van huidige stappen; wij zijn toegewijd aan het begrijpen van zowel de huidige als toekomstige behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook voorbereid zijn op de uitdagingen van morgen.